Wholesale Telecom

Altijd de beste telecomoplossing voor je klant

Wholesale Telecom

Ben je op zoek naar een betrouwbare wholesale telecom provider? Dan zit je goed bij Pocos. Als onafhankelijke wholesaler hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners. We werken met je samen op het gebied van telecom, zodat jij als reseller telecom altijd de beste telecomoplossing aan je klanten kunt aanbieden. Wij verkopen niet aan eindklanten, maar zijn als wholesale telecom provider volledig op jou als partner gericht! En we bieden je een prima marge.

Korte lijnen, snel schakelen – ook in telecom
Als wholesale telecom provider staan we 24/7 voor onze partners klaar. We houden je verbindingen in topconditie en delen onze uitgebreide technische skills met je om ieder telecomprobleem op te lossen en elke telecomuitdaging aan te gaan. Van bureaucratie zijn we niet zo. De lijnen zijn kort en we schakelen snel en duidelijk. Waar nodig innoveren we. Maar als wholesaler telecom zijn we net zo lief je sparringpartner om samen het onmogelijke in telecom voor jouw klant te bereiken.

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

Word onze nieuwe partner!

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.