Wholesale Telecom

Altijd de beste telecomoplossing voor je klant

Wholesale Telecom

Ben je op zoek naar een betrouwbare wholesale telecom provider? Dan zit je goed bij Pocos. Als onafhankelijke wholesaler hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners. We werken met je samen op het gebied van telecom, zodat jij als reseller telecom altijd de beste telecomoplossing aan je klanten kunt aanbieden. Wij verkopen niet aan eindklanten, maar zijn als wholesale telecom provider volledig op jou als partner gericht! En we bieden je een prima marge.

Vier verschillende telefonieoplossingen

Pocos is de enige wholesaler Telecom in de markt die vier verschillende hosted telefonieplatforms aanbiedt: Xelion, Swyx, 3CX en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen wij de beste mogelijkheden bieden, van standaardoplossingen tot een volledig geïntegreerde oplossing. Als volwaardige wholesale telecom serviceprovider leveren wij uiteraard ook telefoonnummers in alle categorieën. Denk hierbij aan geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, 0800-gratis servicenummers, 090x-servicenummers en buitenlandse telefoonnummers. Ook is het porteren van telefoonnummers eenvoudig zelf te regelen via Pulse.

Meer weten over onze verschillende diensten?

 

Ga naar diensten

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

Word onze nieuwe partner!

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.