Partner worden

Samenwerken kun je met iedereen. Maar waarom zou je, als je kunt partneren met Pocos. Dan heb je de betrouwbaarheid en stabiliteit van het Pocos-platform. Dat zorgt voor meer klantfocus én betere marges.

Word onze nieuwe partner!

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

En verder nog…

Pulse partner portal
Onze partner portal heet Pulse. Via Pulse bestel en beheer je 24/7 heel eenvoudig abonnementen en diensten. De meeste zijn real-time beschikbaar. Wel zo efficiënt als je snel wilt schakelen.

Subliem netwerk
Wil je een hoogwaardig en betrouwbaar netwerk en zo min mogelijk serviceverzoeken? Dat krijg je met Pocos. Redundant uitgevoerd en een communicatieplatform met meerdere koppelingen en back-up voorzieningen.

Adequate support
Heb je iets van ons nodig? Offertes, marketingmateriaal, campagnes of hulp bij het implementeren van een oplossing. Regelen we voor je!

Pocos Academy
Verstand van zaken is cruciaal als je onze diensten succesvol wilt verkopen. Daarom organiseert de Pocos Academy elke maand technische en salestrainingen voor partners.

We create human connections
not just business…

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.