3CX VoIP telefooncentrale

3CX is een VoIP telefooncentrale op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, die direct klaar is voor gebruik.

3CX hosted telefonie

De 3CX telefooncentrale is een op software gebaseerd telefoonsysteem, dat de traditionele PBX-hardware vervangt. De VoIP telefooncentrale van 3CX is specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows en is gebaseerd op de SIP-norm, die gemakkelijk te beheren is en waarmee je elke SIP-telefoon kunt gebruiken. Dit systeem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt en wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie. Gebruikers hebben met geïntegreerde 3CX softphone en smartphone clients automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications-functies zonder extra kosten.

Een eenvoudig te installeren en te beheren PBX

3CX onderscheidt zich van de concurrentie door zijn eenvoudige installatie en beheer. Na een snelle configuratie van een paar minuten draait 3CX lokaal op een bestaand Windows- of Linux-systeem, of gevirtualiseerd met Hyper-V of VMware.

De voordelen van 3CX op een rijtje:

  • Eenvoudige installatie
  • Uitgebreid en modern communicatiesysteem
  • Werkt met Mac, Windows, iOS en Android
  • Videoconferencing is mogelijk
  • Op iedere locatie werken, op ieder device
  • CRM-koppelingen

 

Naar overzicht telefonie

Word onze nieuwe partner!

Bekijk hier de 5 redenen om met Pocos samen te werken.

Overal bellen en gebeld worden

3CX bevat clients voor smartphones en Mac- en Windows-laptops, waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun device kunnen gebruiken alsof ze op kantoor zitten. Telefoongesprekken naar kantoor zijn gratis en bovendien heeft je organisatie genoeg aan één telefoonnummer. En dat straalt professionaliteit uit.

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.