4G Fallback

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

4G Failover – 4G als backup internet

Door het massale gebruik van clouddiensten is er tegenwoordig een sterke behoefte aan een stabiele internetverbinding. Maar wat als de internetverbinding uitvalt? Een kabelbreuk veroorzaakt door graafwerkzaamheden gebeurt vaker dan je denkt. Zo’n storing kan een paar minuten maar ook een paar uur duren.

Altijd verbonden

Speciaal voor bedrijven die een hoge uptime garantie willen hebben heeft Pocos de 4G Fallback dienst ontwikkeld. Naast de hoogwaardige zakelijke glasvezel verbindingen via KPN (WEAS), Eurofiber, Tele2 en Ziggo als hoofdverbinding biedt Pocos een backup verbinding op basis van 4G technologie. Bij een storing wordt de 4G fallback dienst automatisch actief en kan er gewoon verder gewerkt worden zonder dat iemand iets merkt. En zodra de storing is opgelost neemt de hoofdverbinding het weer over.

De voordelen van de Pocos 4G fallback dienst zijn:

·         Een complete oplossing (CPE + data abonnement + managed services)

·         Automatische failover op basis van 4G

·         Vergroot uptime van de infrastructuur

·         Vaste IP-adressen (subnet)

·         Korte implementatietijd

·         Lage maandelijkse tarieven

De dienst is inclusief real-time monitoring, een volledig managed backup internetverbinding via 4G LTE met zeer ruime databundel, vaste IP adressen, een professionele managed Cisco ethernet router met LTE-module en managed Pocos support.

 

Terug naar connectiviteit

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!