Straalverbindingen

Word onze nieuwe Partner!

Bekijk hier de 5 redenen om met Pocos samen te werken.

De meest veilige straalverbindingen voor je klant.

Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee schotels (en soms satelliet).

Snelheid

De maximale snelheid van een straalverbinding is 800Mbps. De afgenomen snelheid wordt gegarandeerd en is symmetrisch, ofwel downloadtijd en upload tijd zijn even snel.

Voordelen

Het voordeel van een straalverbinding is dat je geen interferentie van andere gebruikers in dezelfde frequentieband. Bovendien is de verbinding encrypted tussen de schotels, dus veilig. En levert geen gezondheidsrisico’s op.

Ultieme redundantie – voorkom downtime

De beste oplossing die Pocos biedt om downtime door graafschade helemaal uit te sluiten is het combineren van een zakelijke glasvezelverbinding met een Tele2-radioverbinding als back-up. Want ook bij een dubbele glasvezelverbinding is het maar net hoe de kabels onder de grond bij elkaar komen. Het is bijna onmogelijk om garantie te krijgen van de netwerk leveranciers dat de glasvezelkabels elkaar niet kruisen. Bij redundantie is het van super groot belang dat de back-up verbinding net zo goed is als de primaire verbinding (zelfde kwaliteit, zelfde bandbreedte). Bij een glasvezelverbinding in combinatie met een VDSL2-verbinding is dat bijna nooit het geval.

Wil je meer lezen over het belang van redundantie, lees dan het artikel op de Pocos kennisbank.

Het belang van een redundante verbinding

 

Terug naar connectiviteit

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.