Telefonie

Betrouwbare, lucratieve en hoogwaardige oplossingen voor zakelijke telefonie

VoIP Telefonie

Als je een telefonieoplossing aan je klant levert, wil je er zeker van zijn dat deze betrouwbaar is, makkelijk in gebruik en alle functionaliteiten biedt die je klant wil. En daarbij moet jij een goede marge kunnen maken. Dat snappen we bij Pocos. We bieden je de keuze uit meerdere platforms: Pocos Easy Voice, Xelion, 3CX en Microsoft Teams. Stuk voor stuk betrouwbare, lucratieve en hoogwaardige oplossingen voor zakelijke telefonie.

Zakelijke telefonie gemakkelijk regelen in onze partner portal

Bij Pocos maken we alles voor je mogelijk: van standaard tot volledig geïntegreerde oplossingen. Als  volwaardige telecom serviceprovider leveren wij uiteraard ook telefoonnummers in alle categorieën. Denk hierbij aan geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, 0800-gratis servicenummers, 090x-servicenummers en buitenlandse telefoonnummers. Het porteren van telefoonnummers regel je eenvoudig zelf via onze partner portal Pulse. Wij maken ook het overstappen makkelijk.

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Veelgestelde vragen

Wat is VoIP?

Het internet of een ander IP-netwerk wordt gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. VoIP Bestaat uit twee componenten: connectiviteit (ethernet, IP) & SIP-trunk.

Wat is een VoIP netlijn?

In gebruik is het vergelijkbaar met een traditionele telefoonlijn en bestaat uit connectiviteit en SIP-trunk. Bijvoorbeeld ADSL, VDSL, FttH, FttO in combinatie met SIP2, SIP4, SIP10, SIP30, etc.

Waarom zetten we VoIP in?

Het is goedkoper, flexibeler en gemakkelijker.: één verbinding (convergente netwerken), interessante beltarieven, eenvoudige setup, onderhoud en technisch beheer en niet plaatsgebonden: flexibele werkplek, service, verhuizen.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!