Telefonie

Innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor zakelijke telefonie

Bellen via internet (VoIP) is de nieuwe standaard. Pocos is de enige in de markt die drie verschillende hosted telefonieplatforms aanbiedt: Xelion, 3CX en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen wij de beste mogelijkheden bieden, van standaardoplossingen tot een volledig geïntegreerde oplossing. Als  volwaardige telecom serviceprovider leveren wij uiteraard ook telefoonnummers in alle categorieën. Denk hierbij aan geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, 0800-gratis servicenummers, 090x-servicenummers en buitenlandse telefoonnummers. Ook is het porteren van telefoonnummers eenvoudig zelf te regelen via Pulse.

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Veelgestelde vragen

Wat is VoIP?

Het internet of een ander IP-netwerk wordt gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. VoIP Bestaat uit twee componenten: connectiviteit (ethernet, IP) & SIP-trunk.

Wat is een VoIP netlijn?

In gebruik is het vergelijkbaar met een traditionele telefoonlijn en bestaat uit connectiviteit en SIP-trunk. Bijvoorbeeld ADSL, VDSL, FttH, FttO in combinatie met SIP2, SIP4, SIP10, SIP30, etc.

Waarom zetten we VoIP in?

Het is goedkoper, flexibeler en gemakkelijker.: één verbinding (convergente netwerken), interessante beltarieven, eenvoudige setup, onderhoud en technisch beheer en niet plaatsgebonden: flexibele werkplek, service, verhuizen.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!