Red Cactus CRM-integratie

Laten we eens praten!

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Red Cactus CRM-integratie voor 3CX en Xelion

Red Cactus is onze nieuwe leverancier van CRM-integraties speciaal voor 3CX en Xelion telefooncentrales die via Pocos zijn afgenomen. Als de 3CX of Xelion telefooncentrale niet via Pocos is afgenomen, is het niet mogelijk om de CRM-integraties van Red Cactus bij Pocos af te nemen. Ook is het niet mogelijk om de CRM-integraties van Red Cactus met andere telefooncentrales aan te vragen bij Pocos.

CRM-integraties

Er zijn ruim 200 CRM- ERP-integraties die geïmplementeerd kunnen worden binnen jouw 3CX en Xelion telefooncentrale. Alle mogelijk integraties zijn te vinden op onze marketplace. Om aan je klanten te laten zien dat je ook integraties verkoopt, hebben we de Marketplace Whitelabel ter beschikking voor onze partners.

 

marketplace.pocos.nl

 

Integratietool Bubble

Het koppelen van CRM aan je telefonieomgeving is enorm belangrijk voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het efficiënter kunnen werken. Met de Red Cactus integratietool Bubble hoef je tijdens een inkomend of uitgaand telefoongesprek niet meer handmatig op zoek te gaan naar klantgegevens maar verschijnen die direct in een pop-up op je PC beeldscherm en kun je van daaruit diverse acties uitvoeren zoals het openen van een klantkaart.

Pop-up notificatie

Bubble heeft een aantal unieke eigenschappen. De te tonen informatie en de knoppen in de pop-up zijn volledig naar wens van de gebruiker, afdeling of bedrijf te configureren. De informatie die je kunt weergeven in de pop-up kun je vinden in marketplace.pocos.nl onder tab parameters en de beschikbare knoppen onder tab knoppen. Bij het doorverbinden van een gesprek naar een collega verhuist de klantinformatie mee en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Standaard is de pop-up zichtbaar vanaf het moment dat je softphone, bureautoestel of ander device rinkelt tot het moment dat het gesprek wordt beëindigd, maar met de verschillende timer opties kun je zelfs dit naar je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Maatwerk

Om aan jouw specifieke maatwerk wensen te kunnen voldoen, is Bubble voorzien van de module Automations. Met deze module is het mogelijk om je eigen If-This-Then-That flows toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een script of het automatisch open van het callnotitie scherm in plaats van dat je die open moet klikken.

Technisch

Bubble koppelen aan de 3CX of Xelion telefonieomgeving is zeer eenvoudig. De procedure verschilt per telefonieomgeving maar één ding hebben ze allemaal gemeen, je hoeft er geen techneut voor te zijn.

Gratis testen

We bieden je de mogelijkheid om de Red Cactus CRM-integratie gratis te testen bij je klanten. Per eindklant kunnen maximaal 5 gebruikers een gratis trial licentie krijgen. Deze trial licenties komen automatisch te vervallen na 30 dagen. Tenzij binnen deze termijn de trial licenties worden omgezet naar betaalde licenties. Als een trial licentie wordt omgezet naar een betaalde licentie gaan er geen gegevens verloren. De gebruikers blijven gewoon gebruik maken van dezelfde licentie.

Interesse?

Neem contact op met je Partner Manager of mail naar partner@pocos.nl.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!