Wholesale connectivity

altijd de beste connectiviteit voor je klant

Wholesale connectivity

Als partner van wholesaler connectivity Pocos wil je eigenlijk maar één ding voor je klanten: connectiviteit die super solide is. Sneller dan het licht en nog degelijker dan een Duitse auto. Die connectiviteit is immers het kloppende hart van je organisatie. En dat moet vooral zo blijven. Wholesale connectivity is een van onze kernactiviteiten.

Je eigen marges bepalen
Een van de grootste voordelen van wholesale connectivity is de vrijheid om zelf te bepalen wat je voor je verbindingen aan je klant in rekening brengt. Uiteraard is het belangrijk om marktconform te zijn met je prijsstelling, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe jij de dienst levert, tegen welke prijs en welke marge je berekent.

Samen met jou op één lijn
Als je connectiviteit zegt, zeggen wij als wholesaler connectivity: xDSL, glasvezel, straalverbindingen, lokale glasvezelinitiatieven, bedrijfsnetwerk, firewalls en managed routers. Al meer dan 20 jaar weten we als wholesaler connectivity écht alles van connectiviteit. We werken graag met je samen aan de beste connectivity-oplossingen voor jouw klanten. Je kunt altijd op ons rekenen en we staan altijd voor je klaar om samen de connectivity-uitdagingen van je klanten te realiseren.

Meer weten over alle voordelen van wholesale inkoop? Check dan het volledige artikel op onze Kennisbank.

 

Naar het artikel

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

Word onze nieuwe partner!

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.