Whitelabel internet

Altijd de beste internetoplossing voor je klant

Whitelabel internet

Zoek je een betrouwbare whitelabel internet provider? Dan zit je bij Pocos goed. Als onafhankelijke whitelabel internet provider hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners. We werken graag met je samen op het gebied van zakelijk internet, zodat jij als reseller internet altijd de beste internetoplossing aan je klanten kunt aanbieden. Wij treden op als wholesale internet provider voor resellers en verkopen nooit aan eindklanten. Als wholesale internet provider zijn we volledig gericht op jou als partner! En we bieden je een prima marge op whitelabel internet.

Betrouwbare internetverbindingen
Een betrouwbare zakelijke internetverbinding moet functioneren als water uit de kraan. Dat lijkt simpeler dan het is. Als wholesaler & internet provider levert Pocos uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen. Dat doen we als wholesaler internet overal in Nederland en in de rest van de wereld. Via de postcodecheck in onze partner portal Pulse zie je of onze verbindingen beschikbaar zijn op het adres van jouw klant. Bovendien kun je jouw klant nog beter adviseren met de beschikbare ISRA check. Goed om te weten: ons netwerk is gekoppeld aan operators als KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

 

 

Word onze nieuwe partner!

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.