Wholesale mobile

Altijd de beste mobiele oplossing voor je klant

Wholesale mobile

Jouw Mobile Virtual Network Operator

MobileNL is de naam van onze dienst waarmee we de integratie met vaste telefonie voor jouw klanten mogelijk maken. Als Mobile Virtual Network Operator (MVNO) gebruiken we een van de grootste en best geteste mobiele netwerken van Nederland. Zo hebben wij de integratie met vaste telefonie voor onze partners reseller mobile en hun eindklanten mogelijk gemaakt. Zij maken naar volle tevredenheid gebruik van alle functionaliteit van een vaste telefoon, geïntegreerd op een mobiele telefoon. Dat zien wij als wholesaler mobile als onze verantwoordelijkheid.

Pocos is een betrouwbare en innovatieve wholesale mobile. Als onafhankelijke wholesale mobile hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners.  Wij zijn wholesaler mobile voor resellers en verkopen nooit aan eindklanten. Een van de voordelen van wholesale inkoop is de vrijheid om zelf te bepalen wat je voor je dienstverlening aan je klant in rekening brengt en uiteraard alles in de vorm van whitelabel.

Wil je meer weten over de voordelen van wholesale inkoop en de verschillen met retail inkoop? Neem dan een kijkje op onze Kennisbank.

 

Naar de kennisbank

 

5 redenen om met Pocos samen te werken:

  1. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
  2. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Pocos zijn een verlengstuk van jouw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
  3. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijkheid als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners, zonder inmenging van investeerders.
  4. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
  5. Flexibel in oplossingen: Pocos biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te nemen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!

Word onze nieuwe partner!

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.