Pocos Private Virtual Server dienst

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Betrouwbare Pocos Private Virtual Servers gebaseerd op intelligente VMware

Pocos levert Private Virtual Servers (PVS) gebaseerd op intelligente VMware. Steeds meer bedrijven verplaatsen hun lokale IT-omgeving naar betrouwbare datacenters met 24/7 beveiliging. Met VMware haal je virtualisatiesoftware in huis tegen aantrekkelijke maandelijkse kosten, zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn.

Een PVS is een Guest op een virtualisatie platform. Deze PVS kan gebruikt worden om een besturingssysteem op te installeren om zo bepaalde diensten te kunnen realiseren. Je kunt bijvoorbeeld een Microsoft Windows server met Exchange installeren voor mail en samenwerking, of Debian Linux met Apache, mySQL en PHP voor webhosting. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen.

De server wordt voorzien van vCPU voor rekenkracht, RAM voor geheugen en storage voor opslagcapaciteit. De server kan rechtstreeks aan het internet gekoppeld worden, of aan een apart af te nemen IP VPN voor directe koppeling in een klant netwerk.

Pocos Private Virtual Server dienst
Bij het aanvragen van verbindingen kan worden aangegeven aan welke specificaties de PVS moet voldoen.

Voordelen van de dienst:

  • Managed
  • Hoge beschikbaarheidsgraad, High availability
  • Geen investering in hardware
  • De PVS dienst wordt gerealiseerd op een state-of-the-art virtualisatie platform van VMWare. In de gebruikte software zijn alle opties die aangeboden worden beschikbaar. VMotion, DRS, HA zijn ingericht.

 

Terug naar overzicht Cloud

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!