Zakelijk glasvezel

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

De beste wholesale zakelijke glasvezelverbindingen voor je klant

Pocos biedt betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere operators, waaronder KPN, Vodafone Ziggo en Eurofiber. Daarnaast levert Pocos internet via een groot aantal lokale glasvezelinitiatieven. Hierin zijn wij vrij uniek: wij leveren over alle glasvezelnetwerken en daarmee dus achter elke voordeur. Pocos is niet afhankelijk van een eigen beperkte footprint. Hierdoor geniet jouw klant van snel internet met hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven.

Glasvezel is een flinterdunne vezel, gemaakt van een bepaald soort glas. Informatie wordt met behulp van laserlicht via de glasvezel verzonden. Het is krachtig en vooral heel snel. De afgenomen snelheid wordt (in tegenstelling tot VDSL) altijd gegarandeerd. De snelheid van een glasvezelverbinding is symmetrisch, ofwel download en upload even snel. Ideaal voor de zakelijke markt dus.

Snelheid van ons zakelijk glasvezel

De maximale snelheid van een reguliere zakelijke glasvezelverbinding is 1Gbps. De maximale snelheid van een Eurofiber verbinding is 10Gbps. KPN WBA FttH heeft een maximale snelheid van 1Gbps.

Leveranciers van Pocos

Eurofiber, KPN, Tele2, Zigg en lokale netwerken.

Een zakelijke glasvezelverbinding bij Pocos? Dat doen we zo!

Om meer inzicht te krijgen in de doorlooptijd van order tot oplevering van een zakelijke glasvezelverbinding hebben we een whitepaper voor je geschreven wat het proces van A tot Z beschrijft. Je kunt deze hieronder downloaden.

Downloaden

 

Terug naar connectiviteit

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!