Bedrijfsnetwerk en Cloud Firewall

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Betrouwbare en kostenefficiënte bedrijfsnetwerken (IP-VPN) voor je klant.

Heeft jouw organisatie meerdere vestigingen? Dan is een stabiel en veilig netwerk een vereiste. De bedrijfsnetwerken van Pocos voldoen niet alleen aan die criteria, ze zijn ook nog eens betrouwbaar en kostenefficiënt. Met een bedrijfsnetwerk van Pocos koppel je meerdere vestigingen zorgeloos aan elkaar, waardoor er één betrouwbaar, kostenefficiënt communicatienetwerk voor data en spraak (VoIP) ontstaat. Pocos levert verschillende typen zakelijke verbindingen via glasvezel, radio en koper.

Pocos biedt een unmanaged of managed firewall-dienst, zodat je ook vanuit een IPVPN toegang hebt tot het internet.

Waarom een IP-VPN?

Een IP-VPN is een Virtueel Privé Netwerk op basis van IP (internetprotocol). Via het Pocos netwerk worden alle vestigingen indirect met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één centraal bedrijfsnetwerk voor je organisatie. Al je telefonie- en datafunctionaliteiten zijn binnen het netwerk transparant beschikbaar op iedere locatie. Je verhoogt hierdoor zowel bereikbaarheid als veiligheid én beschikt over een snel, efficiënt en gemakkelijk te onderhouden netwerk.

Hoe werkt een IP-VPN?

Bij een bedrijfsnetwerk via een IP-VPN vindt datatransport niet plaats over het openbare internet, maar over een besloten IP netwerk dat wordt beheerd door Pocos. Hierdoor hebben buitenstaanders geen inzicht in deze informatie en wordt de integriteit van de informatie gewaarborgd. Onze professionals brengen alle wensen in kaart en inventariseren de verschillende verkeersstromen. Als laatste stap geven we deskundig advies over de inrichting van het bedrijfsnetwerk. De bandbreedte en Quality of Service (QoS) van het IP-VPN worden daarbij afgestemd op de organisatie.

Cloud Firewall

Wil je je bedrijfsnetwerk voorzien van internet? Maak dan gebruik van de Cloud Firewall. Via deze dienst beveilig je het bedrijfsnetwerk tegen bedreigingen en risico’s van het internet. Daarnaast is jouw bedrijfsnetwerk altijd optimaal beschermd tegen de nieuwste virussen, malware en spam. De Cloud Firewall dienst wordt volledig door Pocos beheerd en geheel naar wens ingericht.

 

Bekijk de brochure voor meer informatie

 

Terug naar connectiviteit

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!