Zakelijk VDSL

Word onze nieuwe Partner!

Bekijk hier de 5 redenen om met Pocos samen te werken.

De beste wholesale zakelijke VDSL-verbindingen voor je klant

Pocos levert een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaard verbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.

VDSL is de verbeterde opvolger van ADSL en wordt geleverd over het kopernetwerk. VDSL is een zeer geschikte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede internetverbinding tegen een vaste lage prijs per maand. Pocos levert een compleet assortiment van alle beschikbare zakelijke verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaard verbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.Je kunt bij Pocos kiezen voor zowel standaard VDSL2, VVDSL2, bonded VDSL, bonded VVDSL, als voor zakelijke Bitstream DSL en SDSL.bis-diensten (KPN WEAS over koper).

Snelheid
De snelheid van een zakelijke VDSL-verbinding is afhankelijk van de afstand naar de wijkcentrale of straatkast (vectoring) en van de kwaliteit van het koper. De snelheid is asymmetrisch, ofwel download hoger dan upload. Dit in tegenstelling tot zakelijk glasvezel. Bij glasvezel is de snelheid symmetrisch, ofwel downloaden en uploaden gaat even snel en de snelheid is gegarandeerd.

Hardware
Een kwalitatief goede modem/router is een belangrijk onderdeel voor de werking van de verbinding. Zorg altijd voor een up-to-date firmware en controleer of de gekozen router en het modem geschikt zijn voor de verbinding om problemen te voorkomen. Veel voorkomende routers voor zakelijke VDSL-verbindingen zijn de Cisco 887VA en de Huawei AR169F. Beide routers hebben een VDSL-interface.

 

Terug naar connectiviteit

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.