Zakelijk VDSL

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

De beste wholesale zakelijke VDSL-verbindingen voor je klant

Pocos levert een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaard verbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.

Wat is VDSL?

VDSL staat voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line en is de verbeterde opvolger van ADSL en wordt geleverd over het kopernetwerk. VDSL is een zeer geschikte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede internetverbinding tegen een vaste lage prijs per maand. Je kunt bij Pocos kiezen voor zowel standaard VDSL2, VVDSL2, bonded VDSL, bonded VVDSL, als voor zakelijke Bitstream DSL en SDSL.bis-diensten (KPN WEAS over koper).

Snelheid van onze VDSL-verbinding

De snelheid van een zakelijke VDSL-verbinding is afhankelijk van de afstand naar de wijkcentrale of straatkast (vectoring) en van de kwaliteit van het koper. De snelheid is asymmetrisch, ofwel download hoger dan upload. Dit in tegenstelling tot zakelijk glasvezel. Bij glasvezel is de snelheid symmetrisch, ofwel downloaden en uploaden gaat even snel en de snelheid is gegarandeerd.

Hardware: zorg voor een goede router

Een kwalitatief goede modem of router is een belangrijk onderdeel voor de werking van de verbinding. Zorg altijd voor een up-to-date firmware en controleer of de gekozen router en het modem geschikt zijn voor de verbinding om problemen te voorkomen. Veel voorkomende routers voor zakelijke VDSL-verbindingen zijn de Cisco 887VA en de Huawei AR169F. Beide routers hebben een VDSL-interface.

Lees ook onze whitepaper VDSL verbindingen en troubleshooting

Om zonder problemen en dus storingsvrij internetdiensten te kunnen aanbieden, is het van belang dat de verbinding goed functioneert. Deze whitepaper beschrijft van A tot Z de diverse elementen die invloed uitoefenen op een perfecte werking van de internetverbinding en hoe hierop te troubleshooten. Dit document is daarom vooral technisch van aard.

Downloaden

 

Terug naar connectiviteit

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!