Over Pocos

Onafhankelijke wholesaler met oog voor kwaliteit, innovatie én partners

Wholesale serviceprovider

Zoek je een betrouwbare wholesale serviceprovider? Dan zit je bij Pocos goed. Als onafhankelijke wholesale serviceprovider hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners. En dat al 25 jaar! We werken graag met je samen op het gebied van zakelijk internet, telefonie, mobiel en cloud zodat jij als reseller altijd de beste oplossing aan je klanten kunt aanbieden. Wij treden op als wholesale serviceprovider voor resellers en verkopen nooit aan eindklanten. Wij zijn volledig gericht op jou als partner! En we bieden je een prima marge op onze whitelabel diensten. Bij ons neem je de dienst wholesale af, je brengt deze zelf in rekening aan je klant en je bepaalt dus ook je eigen marges. Hierbij heb je een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service. Jij bepaalt hoe je de klantomgeving inricht en beheert.

Partner portal Pulse
Wat Pocos onderscheidt is dat we ons richten op het leveren van kwaliteit en expertise. Als partner kun je je volledig concentreren op advies en verkoop. Via de efficiënte Pocos partner portal Pulse, kun je 24/7 orders inleggen, wijzigen en beëindigen. De meeste diensten leveren we real-time. Daarnaast voorziet de portal in een documentensectie en een servicedesk.

Eigen netwerk
Diensten ontvang je via ons eigen, redundant uitgevoerde Pocos netwerk. De netwerkomgeving is opgebouwd met uitsluitend de allerbeste apparatuur in hypermoderne datacenters in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Wil je keuze? Dan krijg je keuze!
Pocos is de enige aanbieder met drie verschillende hosted telefonieplatforms: Xelion, 3CX en Microsoft Teams direct routing trunk. Het netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

ISO 27001 en NEN 7510 Certificering

Sinds 2020 hebben we een ISO 27001 certificering. Hiermee tonen we aan dat ons beleid, onze processen en de praktische uitvoering voldoet aan de hoogste eisen. Ook zijn we NEN 7510 gecertificeerd, zodat we zelfs voldoen aan de nog strengere eisen die in de zorgsector aan informatiebeveiliging gesteld worden.

 

 

Naar diensten

 

 

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Veelgestelde vragen

Welke diensten levert Pocos?

Pocos biedt via het eigen netwerk connectiviteitsdiensten, hosted telefonieomgevingen, SIP-trunking, mobiel en datacenterdiensten aan en dat alles op basis van wholesale.

Hoe lang bestaat Pocos al?

Simon Poels startte Pocos in 1997. In 2005 trad Jordi Smits toe als aandeelhouder. Samen vormen zij de directie van Pocos. Ruim 20 jaar is Pocos actief als onafhankelijke wholesale internet serviceprovider en telecomoperator.

Verzorgt Pocos ook trainingen voor partners?

Verstand van zaken is cruciaal als je onze diensten succesvol wilt verkopen. Daarom organiseert de Pocos Academy elke maand technische en salestrainingen voor partners.

“Wij (h)erkennen de toegevoegde waarde van werken met partners. Dat doen we dus graag en goed via een gecertificeerd partnerkanaal.”

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!