Connectiviteit

Innovatieve oplossingen voor zakelijke connectiviteit

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Lijkt simpel, is het niet. Pocos levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. Via een snelle postcodecheck in Pulse kom je erachter of onze verbindingen beschikbaar zijn op het gewenste adres. Bovendien kun je jouw klant nog beter adviseren met de beschikbare ISRA check.

Het Pocos netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Veelgestelde vragen

Wat is connectiviteit?

Fysieke koppeling tussen netwerkleverancier en klant locatie (koper, glasvezel of straalverbinding). In het Pocos portfolio is dit de access.

Wat is een EVC?

De afkorting EVC staat voor Ethernet Virtual Circuit. Dit is de virtuele route van klant locatie naar provider.

Welke soorten internet verbindingen zijn er?

DSL (koper), fiber (glasvezel) en straalverbindingen.

Wat is een IP-VPN?

Een IP-VPN is een Virtueel Privé Netwerk op basis van IP (internetprotocol). Via het Pocos netwerk worden alle vestigingen indirect met elkaar verbonden. Zo ontstaat er één centraal bedrijfsnetwerk voor je organisatie.

Hoe werkt een IP-VPN?

Bij een bedrijfsnetwerk via een IP-VPN vindt datatransport niet plaats over het openbare internet, maar over een besloten IP netwerk dat wordt beheerd door Pocos. Hierdoor hebben buitenstaanders geen inzicht in deze informatie en wordt de integriteit van de informatie gewaarborgd.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!