Easy Voice CRM-Integratie

Nieuw! Easy Voice with Webex

Zakelijke cloudtelefonie van Pocos. Gemakkelijk, scherp geprijsd én betrouwbaar.

De nieuwe generatie computer telefonie & CRM-Integratie app

Easy Voice CRM-Integratie, powered by Mondago

 

De CRM-integratie van Easy Voice is als toevoeging beschikbaar op de Easy Voice telefooncentrale en kan gebruikt worden in combinatie met iedere Easy Voice gebruikerslicentie.

Easy Voice CRM-integratie is voornamelijk geschikt voor bedrijven die werken met CRM systemen en deze willen integreren met de Easy Voice telefooncentrale. Integratie is mogelijk met contact georiënteerde bedrijfssystemen en meer dan 300+ CRM-applicaties.

Daarnaast stellen wij een client beschikbaar voor een optimale integratie met contactsystemen en CRM-applicaties, deze client noemen wij de Easy Voice CRM-integratie client. Deze client is speciaal ontworpen om optimaal gebruik te kunnen maken van enerzijds de Easy Voice telefonie oplossing op basis van BroadWorks en anderzijds het ruime assortiment aan CRM-applicaties.

Dit leidt tot aanzienlijke productiviteitswinsten, zoals het identificeren van inkomende oproepen en het snel weergeven van de juiste gegevens of eenvoudig op het telefoonnummer klikken om automatisch het telefoonnummer te bellen.

De Easy Voice CRM-integratie client is beschikbaar op zowel Windows als op MacOS. Qua functionaliteit zit er enig verschil tussen beide besturingssystemen.

Easy Voice CRM-integratie: 3 smaken

Je hebt de keuze uit drie verschillende licenties: Easy Voice CRM-integratie Lite, Easy Voice CRM-integratie Standaard en Easy Voice CRM-integratie Premium.

CRM Lite

Deze licentie is voornamelijk bedoeld voor gebruikers die eenvoudige gespreksbedieningen nodig hebben en een integratie met Outlook en/of Google Contact willen hebben. Er is eenvoudig toegang tot het Easy Voice adresboek. Verder zijn er geen CRM-integraties mogelijk.

CRM Standaard

Deze licentie is voornamelijk bedoeld voor gebruikers die naast de functionaliteiten van CRM Lite ook een integratie met Microsoft Teams willen hebben.

CRM Premium

Deze licentie is voornamelijk bedoeld voor gebruikers die naast de functionaliteiten van CRM Lite en CRM Standaard een integratie wensen met een of meerdere andere CRM-applicaties.

Meer dan 80 CRM-integraties zijn standaard beschikbaar voor de CRM-integratie client, deze zijn eenvoudig zelf in te stellen. De beschikbare integratiefuncties kunnen variëren per CRM. Bezoek de CRM-viewer voor een volledige en actuele lijst van ondersteunde integraties voor zowel de PC-client als de Mac-client via https://integrations.bws.gointegrator.com/

Beschikbare CRM-integratiefuncties

Contact zoeken

Doorzoek gelijktijdig meerdere CRM-applicaties en databases en toon met een klik de juiste klantgegevens, of gebruik klik en bel vanuit de zoekresultaten.

Klik en bel

Maakt het mogelijk om direct te bellen vanuit de CRM-applicatie.

Contact toevoegen

Voeg een nieuw contact toe aan de CRM, dit kan rechtstreeks vanuit het notificatievenster of vanuit de belgeschiedenis.

Klantenkaart tonen

Toon handmatig of automatisch de juiste klantgegevens wanneer er een overeenkomst is met een inkomend of uitgaand telefoonnummer.

Activiteitregistratie

Maak handmatig of automatisch belactiviteiten aan binnen de CRM-applicatie en voeg eenvoudig notities toe.

Beschikbare UC-functies

Beschikbaarheid

Bekijk de status van collega’s. Vanuit het beschikbaarheid venster kan een gebruiker klik en bel toepassen en eventueel oproepen doorverbinden.

Voorkeurapparaat

Gebruikers kunnen kiezen welk apparaat ze willen gebruiken om te bellen of gebeld te worden.

ACD Agent functie*

De Easy Voice CRM- integratie client biedt eenvoudige configuratiemogelijkheden voor callcentermedewerkers, waaronder aan- en afmelden in de wachtrij(en), controle van wachtrijgegevens, selectie van beschikbaarheidsstatus, escalatie naar afdelingshoofd, handmatige instelling van uitgaand telefoonnummer en meer. Uiteraard zijn de CRM-integratiefuncties ook beschikbaar in de telefoonbalk voor agenten.

Cloud contacten

Een contacten database waarmee gebruikers externe contacten kunnen toevoegen, bellen en delen met collega’s. Nieuwe contacten kunnen eenvoudig worden toegevoegd tijdens een telefoongesprek of nadien vanuit de belgeschiedenis lijst.

Softphone*

De client heeft ook zijn eigen ingebouwde softphone en biedt gebruikers een naadloze ervaring op verschillende apparaat typen. Gebruikers kunnen eenvoudig overschakelen naar een bureautoestel of bijvoorbeeld Webex.

Meerdere gebruikers interfaces

De Appbalk* is een interactieve balk die snelle toegang biedt tot telefonie- en UC-functies. In het beschikbaarheid venster kun je de status van je collega’s zien. De telefoonbalk* biedt uitgebreide telefoon- en agentfuncties en kan aan de boven- of onderkant van uw venster worden vastgemaakt.

Smartbusy voor Zoom en GoToMeeting*

Detecteert wanneer gebruikers deelnemen aan een GoToMeeting-of Zoom-vergadering en stelt hen in staat om inkomende oproepen automatisch naar een andere bestemming om te leiden.

*Deze functie is niet beschikbaar in de Mac-client

Meer informatie over de Easy Voice CRM-integratie is te vinden op https://cara.gointegrator.com.

Microsoft Teams integratie

De Easy Voice CRM-integratie biedt een diepgaande integratie met Microsoft Teams, waaronder:

  • Notificatie, toevoegen en tonen van CRM-contacten bij inkomende oproepen en beantwoorden via Teams#
  • Selecteer Teams als voorkeurapparaat en klik om te bellen via de Teams-client#
  • Open Microsoft Teams-chat direct vanuit beschikbaarheidsvenster
  • Toon foto of avatar in het beschikbaarheidsvenster
  • Toon de beschikbaarheid van Microsoft Teams voor collega’s in het beschikbaarheidsvenster*

# Directe routering van Microsoft Teams is vereist (of een vergelijkbare oplossing).

Microsoft Teams beschikbaarheid*

Hiermee is het mogelijk om de beschikbaarheid van de Microsoft Teams gebruiker in te stellen als ‘In een gesprek’ wanneer een gebruiker belt via het Easy Voice telefoonsysteem.

* Op agenda gebaseerde “Niet aanwezig” -status en het publiceren van de status “In gesprek” naar Microsoft Teams zijn Microsoft Graph API Bètafuncties, deze functies kunnen door Microsoft worden aangepast.

Zoek & Bel voor Microsoft Teams

Zoek en Bel is een aanvullende applicatie die aan Microsoft Teams kan worden toegevoegd. De app maakt verbinding met de Easy Voice CRM-client en biedt gebruikers toegang tot belangrijke functies vanuit Microsoft Teams.

Gebruikers van de Zoek en Bel extensie kunnen:

  • Zoeken in gekoppelde databases en CRM-applicaties en resultaten weergeven in Microsoft Teams.
  • Klik en bel via de Easy Voice CRM-client vanuit Microsoft Teams

SmartBusy voor Microsoft Teams

SmartBusy voor Teams lost het probleem op van inkomende oproepen wanneer de gebruiker deelneemt aan een GoToMeeting-, Zoom vergadering of een vergadering heeft gepland in Outlook. Met de SmartBusy functie kan de app-gebruiker inkomende oproepen automatisch omleiden naar een collega of telefoniste.

 

Terug naar Easy Voice

Nieuw! Easy Voice

Zakelijke cloudtelefonie van Pocos. Gemakkelijk, scherp geprijsd én betrouwbaar.

Veelgestelde vragen

Wat is een VoIP telefooncentrale?

VoIP telefonie staat voor Voice over Internet Protocol en zorgt ervoor dat spraak kan worden getransporteerd over een dataverbinding. Bij VoIP telefonie bel je dus via het internet. Wordt ook wel eens cloud telefonie genoemd.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!