Wholesale internet provider

Altijd de beste internetoplossing voor je klant

Wholesale internet

Zoek je een betrouwbare wholesale internet provider? Dan zit je bij Pocos goed. Als onafhankelijke wholesale internet provider hebben we oog voor kwaliteit, innovatie én partners. We werken graag met je samen op het gebied van zakelijk internet, zodat jij als reseller internet altijd de beste internetoplossing aan je klanten kunt aanbieden. Wij treden op als wholesale internet provider voor resellers en verkopen nooit aan eindklanten. Als wholesale internet provider zijn we volledig gericht op jou als partner! En we bieden je een prima marge op whitelabel internet. Bij ons neem je de dienst wholesale af, je brengt deze zelf in rekening aan je klant en je bepaalt dus ook je eigen marges. Hierbij heb je een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service. Jij bepaalt hoe je de klantomgeving inricht en beheert.

Betrouwbare internetverbindingen
Een betrouwbare zakelijke internetverbinding moet functioneren als water uit de kraan. Dat lijkt simpeler dan het is. Als wholesaler & internet provider levert Pocos uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen. Dat doen we als wholesaler internet overal in Nederland en in de rest van de wereld. Via de postcodecheck in onze partner portal Pulse zie je of onze verbindingen beschikbaar zijn op het adres van jouw klant. Bovendien kun je jouw klant nog beter adviseren met de beschikbare ISRA check. Goed om te weten: ons netwerk is gekoppeld aan operators als KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

Wil je meer lezen over de voordelen van wholesale inkoop of de verschillen met retail inkoop? Neem dan een kijkje op onze kennisbank.

 

Naar de kennisbank

Laten we eens praten!

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!