MobileNL

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

Betrouwbare mobiele telefonie diensten

Met MobileNL levert Pocos een betrouwbare mobiele dienst via het 4 jaar op rij als ‘best geteste netwerk van Nederland’. MobileNL wordt onder andere ingezet als mobiele oplossing voor vast-mobielintegratie en voor Private GSM. Via MobileNL wordt alle functionaliteit van een vaste telefoon volledig geïntegreerd op een mobiele telefoon. Pocos levert onder de naam MobileNL Pink White Label mobiele diensten voor de zakelijke markt. Deze op 4G-technologie gebaseerde dienst is ideaal om onder je eigen naam te verkopen.

De mobiele dienst van Pocos is makkelijk te koppelen aan onze hosted telefonie-omgevingen. Met deze koppeling heb je een volledig geïntegreerde vast-mobieloplossing, waardoor de gebruiker op één vast nummer bereikbaar is op zowel de vaste als mobiele telefoon.

MobileNL functionaliteit
De dienst bestaat uit de levering en activatie van simkaarten voor het landelijk netwerk, mobiel bellen, gebeld worden, internetten en SMS’en. MobileNL ondersteunt internationaal roaming. Tevens zijn er extra diensten als Forced on PBX (vast-mobiel integratie met o.a. 3CX), Forced on Xelion (vast-mobiel integratie met Xelion hosted telephony) en private APN mogelijk. Nummerbehoud is mogelijk op pakketten waarmee gebeld kan worden.

Abonnementsvormen
Pocos biedt verschillende abonnementsvormen aan met zowel beperkte als onbeperkte belbundels.

MobileNL onbeperkt bundel
Dit zijn pakketten met een onbeperkte hoeveelheid belminuten naar vaste en mobiele telefoons in Nederland en verscheidene data groottes voor dataverkeer te gebruiken in Nederland en de Europese Unie. Alle MobileNL onbeperkt abonnementen zijn voorzien van een Fair Use Policy van 1500 belminuten.

MobileNL beperkt bundel
Dit zijn pakketten met een beperkte hoeveelheid nationale belminuten en nationaal dataverkeer. Er is ook een flexibele variant, die geen ‘tegoed’ heeft. Bij deze variant wordt er betaald voor het daadwerkelijke verbruik van belminuten en data.

MobileNL data only bundel
Steeds meer apparatuur maakt gebruik van mobiele datacommunicatie en communiceert door middel van een simkaart. Denk hier bij aan mobiel internet op een tablet of in laptops, maar ook aan o.a. snoep- en frisdrankautomaten. De abonnementen van Pocos worden voorzien van een 097-nummer. Het is voor een 097-nummer niet mogelijk om een porteringsaanvraag in te dienen. Het is met een data only simkaart niet mogelijk om uit te bellen of gebeld te worden.

Simkaarten
Om MobileNL diensten te kunnen activeren, heb je een aantal simkaarten nodig. Wij leveren onze simkaarten zonder merkopdruk, zodat je ze eventueel zelf kunt voorzien van je eigen logo. De minimale afname is 20 stuks.

Vast- mobiel integratie

Waarom zou je vast-mobiel integratie willen? Lees het volgende artikel hierover:

Waarom zou je vast-mobiel integratie gebruiken?

 

Terug naar mobiel

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!