Telecom Portal

Pocos: Onafhankelijke wholesaler met oog voor kwaliteit, innovatie én partners

Simon Poels startte Pocos in 1997. In 2005 trad Jordi Smits toe als aandeelhouder. Samen vormen zij de directie van Pocos. Ruim 20 jaar is Pocos actief als onafhankelijke wholesale  internetserviceprovider en telecomoperator en biedt via het eigen netwerk connectiviteitsdiensten, hosted telefonieomgevingen, SIP-trunking, mobiel en datacenterdiensten aan. Pocos werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde partners.

Partner portal Pulse
Wat Pocos onderscheidt is dat we ons richten op het leveren van kwaliteit en expertise. Als partner kun je je volledig concentreren op advies en verkoop. Via de efficiënte Pocos partner portal Pulse, kun je 24/7 orders inleggen, wijzigen en beëindigen. De meeste diensten leveren we real-time. Daarnaast voorziet de portal in een documentensectie en een servicedesk.

Eigen netwerk
Diensten ontvang je via ons eigen, redundant uitgevoerde Pocos netwerk. De netwerkomgeving is opgebouwd met uitsluitend de allerbeste apparatuur in hypermoderne datacenters in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Wil je keuze? Dan krijg je keuze!
Pocos is de enige aanbieder met vier verschillende hosted telefonieplatforms: Xelion, Swyx, 3CX en Microsoft Teams direct routing trunk. Het netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

 

Naar diensten

 

 

Laten we eens praten!

Bekijk hier de 10 redenen om samen te werken.

“Wij (h)erkennen de toegevoegde waarde van werken met partners. Dat doen we dus graag en goed via een gecertificeerd partnerkanaal.”

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!