Swyx VoIP telefooncentrale

Een geïntegreerde hosted IP-communicatieoplossing, speciaal afgestemd op het midden- en kleinbedrijf.

Swyx is een geavanceerde, op software gebaseerde IP-communicatieoplossing die bovenop alle gebruikelijke telefoniefuncties, ook de voordelen van geïntegreerde communicatie biedt. Denk aan voicemail, fax, integratie tussen vast en mobiel en CRM-koppelingen. Swyx is gebruiksvriendelijk, efficiënt, bundelt alle communicatiekanalen en past zich aan jouw bedrijf aan.

Softphone van Swyx

Met een SwyxIt softphone maak je van je pc het perfecte communicatiecentrum met drag & drop-functionaliteit. Ook standaard inbegrepen bij Swyx: het starten van een conferencecall, snel doorschakelen naar of chatten met collega’s.

Swyx en Skype integreren

De Swyx Connector voor Skype zorgt voor een naadloze integratie van Skype. Ideaal, want de combinatie tussen Swyx en Skype for Business is de ideale basis voor een uitstekend communicatieplatform, waarin alle voordelen van zowel Skype als Swyx samenkomen.

De voordelen van Swyx op een rijtje:

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Volwaardige communicatieoplossing
  • Koppeling voor Skype for Business
  • Geen hoge eenmalige investering
  • Eenvoudige vast-mobielintegratie
  • Diverse CRM-koppelingen
  • Onbeperkt bellen voor slechts 10 euro extra per gebruiker per maand

 

Naar overzicht telefonie

Word onze nieuwe partner!

Bekijk hier de 5 redenen om met Pocos samen te werken.

Integratie

Swyx integreert naadloos met Microsoft Outlook en IBM Lotus Notes. Bellen vanuit het adresboek van Outlook of direct vanuit een mail? Kan gewoon. Ook kun je met Swyx eenvoudig je smartphone integreren in het bedrijfscommunicatiesysteem. Het enige wat je moet doen: de app van Swyx installeren.

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.