Nieuw: Pocos Easy Protect

Hoe vergroot je de online veiligheid van je klanten?

Pocos Easy Protect: eenvoud in online zekerheid

Pocos, de innovatieve aanbieder van connectiviteit, telefonie, mobiel & cloud uit Eindhoven, heeft een handige nieuwe dienst toegevoegd aan haar portfolio: Pocos Easy Protect. Deze DNS-filterdienst helpt voorkomen dat medewerkers terechtkomen op malafide websites – met alle mogelijke consequenties van dien. Het filter wordt gemaakt door het gerenommeerde Cisco Umbrella en omvat een wereldwijd netwerk van informatie die continu bijgewerkt wordt. De dienst kan door partners eenvoudig worden geactiveerd via Pulse, de veelgebruikte partner portal.

Online veiligheid
Cloudtoegang en gebruik van online diensten en websites is niet zonder gevaren. Hackers en criminele organisaties worden steeds doortrapter in hun pogingen om mensen naar malafide websites te lokken. Veilig online werken begint natuurlijk met een goede firewall en het up-to-date houden van de security-instellingen en -applicaties. Daarnaast is de nieuwe DNS-filterdienst Pocos Easy Protect als first line of defense een waardevolle aanvulling om de online veiligheid van werknemers en organisaties verder te vergroten.

Direct aan de slag
Pocos maakt het haar partners graag zo makkelijk mogelijk in de dienstverlening naar eindklanten. Dat geldt ook voor de nieuwe dienst Pocos Easy Protect. In de Pulse partner portal kan de dienst geactiveerd worden door een vinkje te zetten bij een verbinding. De dienst wordt geleverd per Ethernet Virtual Connection (EVC) en kan direct gebruikt worden door de DNS-servers op locatie aan te passen naar de Pocos Easy Protect DNS-servers.

Cisco Umbrella
De technologie achter Pocos Easy Protect wordt gevormd door Cisco Umbrella, dat 24/7 inzichten verzamelt om geavanceerde netwerkbeveiliging te bieden voor elk device. Cisco Umbrella blokkeert het DNS-verzoek als deze verwijst naar een onveilige of onbetrouwbare host en toont de gebruiker een geblokkeerd landingspagina. De aanvraag wordt verwerkt in de cloud van Cisco Umbrella, waardoor de bedreiging het netwerk van de klant niet zal bereiken. Cisco Umbrella biedt een krachtige oplossing tegen phishing, exploitkits en typosquatting (www.wikiepedia.org i.p.v. www.nl.wikipedia.org), maar als een van de weinige oplossingen óók tegen ransomware.

Meer informatie
Neem contact op met Stephan Homan via 088-0100730 of s.homan@pocos.nl

 

Terug naar overzicht

Nieuwe DNS-filter dienst Pocos Easy Protect: first line of defense
Nieuwe DNS-filter dienst Pocos Easy Protect: first line of defense

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!