Pocos introduceert de Online Gameweken

Ook in deze bijzondere tijden zetten wij ons graag in voor onze resellers en hun relaties.

Pocos Online Gameweken

Gemakshalve gaan we ervan uit dat het met de connectiviteit bij hen wel goed zit. Dat zorgt ervoor dat thuiswerken een vloeiende operatie is en dat de online contacten met collega’s en klanten vlekkeloos verlopen. Maar wat doe je in de lunchpauze nu tafelvoetballen, darten en samen lunchen er voorlopig even niet in zit? Daar hebben we iets op gevonden: online gamen!

De komende vier weken zet Pocos elke week een leuke nieuwe game online, om even lekker te ontspannen. Als de rest van het gezin ook wel wat afleiding kan gebruiken, deel de links dan gerust want alle games zijn familievriendelijk. De eerste game is Neon Bricks en deze staat nu al online. De andere games komen op 14, 21 en 28 april steeds om 12.00 uur live. Je kunt spelen om te relaxen of meespelen voor een leuke weekprijs in de Pocos-competitie; vier skydive-arrangementen voor twee personen!

We hopen je veel online te zien. Nog veel meer hopen we dat je gezond blijft de komende tijd en dat we elkaar over een tijdje weer de hand mogen schudden. Het eerste spel vind je op www.pocos.nl/neonbricks. Het tweede spel op www.pocos.nl/airhockey. Het derde op www.pocos.nl/driverhighway. En het is alweer tijd voor het laatste spelletje, veel plezier op www.pocos.nl/jigsaw.

p.s. Om mee te doen aan de competitie maak je een screenshot/ foto van je high score en mail je deze naar gameweken@pocos.nl. Ook leuk: deel je score op je social media kanalen!

 

Terug naar overzicht

Werk thuis en blij gezond
Werk thuis en blij gezond

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!