Case: dutchtel

Een stabiel en betrouwbaar netwerk voor onze klanten

Snelheid, betrouwbaarheid en doen wat je belooft

dutchtel is een bijzondere telecomspecialist, gevestigd in Breukelen. Bijzonder omdat er naar eigen zeggen alleen maar ‘nerds’ werken. Omdat ze naar eigen zeggen het enige transparante telecombedrijf van Nederland zijn. En omdat ze, naar eigen zeggen, werken voor zowel ‘de loodgieter om de hoek’ als voor gerenommeerde bedrijven als LinkedIn, RTL, Baker McKenzie en Corendon. Het bedrijf wordt geleid door ‘oppernerds’ en eigenaren Bouke Wolsak (support) en Patrick Balleur (sales).

Open boek-calculatie
dutchtel koopt telecom in voor haar klanten en biedt daarbij altijd de beste prijskwaliteitverhouding. Bouke: “Via onze dienst Inkoop & Beheer doen we dat op zeer transparante wijze voor organisaties vanaf 100 medewerkers. Zij betalen een vaste prijs per simkaart en eventuele vergoedingen en bonussen van providers geven wij volledig terug. Omdat we al 20 jaar actief zijn in de telecom en jaarlijks voor vele bedrijven telecom inkopen, kunnen we heel efficiënt werken en klanten deze werkwijze aanbieden.”

Hoge betrouwbaarheid
Naast het inkopen van telecom biedt dutchtel nog veel meer diensten en producten aan. Het dienstenpakket is breed en varieert van mobiele telecom, voice en data tot vast/mobiel-integratie, hosted diensten en het leveren van alle soorten hardware. Bouke: “Sinds 2017 zijn we partner van Pocos. Daarvoor werkten we ook al samen op het gebied van telecomcontracten. De directe aanleiding om Pocos-partner te worden, was de storingsgevoeligheid van het netwerk van onze toenmalige leverancier. Pocos stond en staat bekend om de hoge betrouwbaarheid van haar netwerk en dat is wat wij willen voor onze klanten.”

Internet en telefonie
Naast internetdiensten via glasvezel, ADSL en VSL neemt dutchtel bij Pocos ook hosted telefonie af van Xelion en 3CX. Bouke: “Snelheid, betrouwbaarheid en doen wat je belooft is wat onze klanten willen. Dat leveren wij dus en dat is ook precies wat we van onze partners verwachten. We hebben veelvuldig contact met Pocos over nieuwe projecten, opleveringen en technische aspecten bij routeringen en dat verloopt doorgaans soepel. We hoeven nooit lang te wachten op antwoorden of aanvullende informatie en ook de portal functioneert uitstekend.”

Over dutchtel
dutchtel is een jonge, succesvolle en onderscheiden(de) aanbieder van specialistische telecomoplossingen, die erop gericht zijn om klanten te helpen besparingen te realiseren. dutchtel is daarbij gericht op efficiency, comfort, innovatie en veiligheid. De klantrelatie, kostenbesparing en budgetbewustzijn staan altijd voorop. dutchtel maakt waar wat het zegt: dat blijkt onder meer uit de verschillende awards die het binnen de branche toegekend kreeg.

 

Terug naar overzicht

"Pocos stond en staat bekend om de hoge betrouwbaarheid van haar netwerk en dat is wat wij willen voor onze klanten.”
"Pocos stond en staat bekend om de hoge betrouwbaarheid van haar netwerk en dat is wat wij willen voor onze klanten.”

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om met Pocos samen te werken.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!