Case: Green XS

Goede portal en koppeling met Exact Online

Korte lijnen en goede technische ondersteuning

In de visie van Green XS moet iedere organisatie kunnen vertrouwen op perfecte telefoon- en dataverbindingen. Zeker nu telecommunicatie steeds belangrijker wordt: videoconference, IoT, integratie vaste-mobiele telefonie, werken in Teams… Als onafhankelijke specialist adviseert Green XS MKB-bedrijven op dit gebied en zorgt voor de perfecte uitvoering van projecten. Steeds vaker maakt het daarbij gebruik van de oplossingen en diensten van Pocos.

Afspraken nakomen en kennis delen
Met 25 jaar kennis en inmiddels 8 jaar onder de naam Green XS richt het bedrijf zich exclusief op oplossingen voor telefonie en dataverbindingen. Daarmee groeide het uit tot één van de grotere spelers en dé specialist op dit gebied. DGA Martijn van Dijk van Green XS: “Sinds 2019 werken we nauw samen met Pocos voor betrouwbare hosting-oplossingen voor klanten. Onze kernwaarden oplossingsgericht, efficiënt, kostenbewust, innovatief en duurzaam sluiten naadloos aan bij de dienstverlening en het portfolio van Pocos. Net als wij vinden zijn bij Pocos betrokkenheid, het stipt nakomen van afspraken, collegialiteit en het delen van de nieuwste kennis van groot belang.”

Exact Online
Twee belangrijke redenen voor Green XS om destijds te kiezen voor Pocos zijn te vinden in de Pulse portal en het billing systeem. Martijn: “Door de groei van het aantal klanten, neemt ook het aantal uitgaande facturen toe. Pocos biedt de mogelijkheid om het billing systeem te koppelen aan Exact Online. Dat scheelt ons veel tijd en voorkomt menselijke fouten. Het hele facturatieproces is volledig geautomatiseerd. Ook over de Pulse portal zijn we goed te spreken. De portal biedt een overzicht van alle klanten en producten, waardoor we steeds volledige controle en maximaal inzicht hebben.”

Korte lijnen
Bij nieuwe projecten maakt Green XS direct gebruik van de portal. Martijn: “Dat werkt gemakkelijk en snel. We hebben dan ook niet veel persoonlijk contact nodig hiervoor. Alleen als er een storing is of als we aanvullende vragen hebben, nemen we contact op met de Servicedesk. Dat loopt over het algemeen ook prima en als dat een keer niet zo is, dan praten we erover. Een oplossing is altijd dichtbij. De lijnen zijn kort bij Pocos en technische ondersteuning is vaak beschikbaar.”

Over Green XS
Green XS is er voor het MKB. Van vijf tot oneindig aantal aansluitingen. Green XS is een betrokken partner, die door providers serieus wordt genomen. Oplossingsgericht, efficiënt, kostenbewust, innovatief en duurzaam: dat is wat klanten van Green XS mogen verwachten. Heel bewust is ‘Green’ onderdeel van de bedrijfsnaam. Omdat Green XS als business partner klanten ondersteunt bij het realiseren van hun bedrijfsgroei. En omdat het een ‘groen’ denkend en handelend bedrijf is.

 

Terug naar overzicht

"Pocos biedt de mogelijkheid om het billing systeem te koppelen aan Exact Online."
"Pocos biedt de mogelijkheid om het billing systeem te koppelen aan Exact Online."

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om met Pocos samen te werken.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!