Case: M3 Groep

Sterk in het automatiseren van processen en graag meedenken in technische vraagstukken.

Out-of-the-box technische oplossingen voor eindklanten en resellers

Wat maakt Pocos tot een prettige leverancier en een betrouwbare partner om mee samen te werken? Die vraag werd door Michel Kamphuis, algemeen directeur van M3 Groep BV in Veenendaal, als volgt beantwoord: “Pocos is niet alleen sterk in het automatiseren van de meeste processen, maar denkt ook graag mee in technische vraagstukken. Deze twee aspecten maken dat we graag samenwerken met Pocos.”

Out-of-the-box oplossingen
M3 Groep levert internetverbindingen, (hosted) telefonie en hosting. Daarnaast levert het monteursdiensten aan verschillende collega-bedrijven. Als algemeen directeur houdt Michel zich vooral bezig met out-of-the-box technische oplossingen voor zowel eindklanten als resellers. Michel: “Hierbij kun je denken aan straalverbindingen in eigen beheer, glasvezeltracés in eigen beheer, complexe hosting-oplossingen en het koppelen van bedrijven en locaties. Dat doe ik uiteraard niet alleen, maar met een compact team van zes vaste medewerkers. Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven en maken veel gebruik van zzp’ers.”

Openstaan voor technische uitdagingen
Sinds 2015 is M3 Groep partner van Pocos voor internetverbindingen, datacenterkoppelingen en SIP trunks. De keuze voor Pocos is heel bewust gemaakt. Michel: “Pocos is een zeer flexibele club, die altijd openstaat voor technische uitdagingen en hierin ook actief meedenkt. Ze zijn goed bereikbaar, je krijgt altijd iemand met verstand van zaken aan de lijn en ook intern hebben ze korte lijntjes met elkaar. Dat maakt de samenwerking efficiënt en prettig. De partner portal Pulse maakt ons werk daarbij zoveel makkelijker. De real-time koppelingen met KPN WBA, het telefonieplatform en portingxs maken ons onafhankelijk van openingstijden en menselijke handelingen. Zo kunnen wij verbindingen en telefonie opleveren zonder tussenkomst van anderen. Bovendien is Pocos zeer welwillend in het realiseren van features die wij graag zien in Pulse.”

Over M3 Groep
M3 Groep BV biedt op ICT-gebied een allesomvattend pakket van diensten en producten aan. Het team van de onderneming staat garant voor een goede service en denkt mee met haar klanten. De hemel is daarbij het plafond. Betrouwbaarheid en betrokkenheid ontdoet M3 Groep BV van hun glibberige jasjes en tooit ze met waardigheid. Geen onmogelijke beloftes en geen winstgevende adviezen. Geen praatjes en geen kapsones. Gewoon eerlijke adviezen en betrokken samenwerking. Daar staat M3 Groep BV voor.

 

Terug naar overzicht

"Pocos is een zeer flexibele club, die altijd openstaat voor technische uitdagingen en hierin ook actief meedenkt."
"Pocos is een zeer flexibele club, die altijd openstaat voor technische uitdagingen en hierin ook actief meedenkt."

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om met Pocos samen te werken.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!