Case: Technoberg

Er is gewoon meer mogelijk met Pocos

Specialisten die meedenken over onze oplossingen

Bij Technoberg in Purmerend weten ze als geen ander dat een goedlopende ICT-infrastructuur het kloppende hart is van elke organisatie. Daarom doen de ervaren technici er alles aan om die infrastructuur in orde te maken én te houden voor haar klanten. Zodat deze altijd beschikbaar is en optimaal functioneert en ICT bijdraagt aan de bedrijfsvoering. “Wij bieden altijd de best passende oplossingen, met de klant als onmisbare input en met Pocos als betrouwbare en meedenkende partner,” aldus Barry Spelt, manager Voice & IP Infrastructure.

Dicht bij de klant
Als manager VoIP en infra is Barry veel op klantlocatie. Afhankelijk van het project is hij gedurende het gehele traject betrokken; van eerste lead tot en met implementatie en oplevering. Inclusief het in kaart brengen van de klantbehoefte en de bijbehorende consultancy. De diensten zelf worden geleverd vanuit een van de eigen datacenters. Barry: “Dat is het leuke van onze organisatie. We zijn met zo’n dertig mensen. Groot genoeg om eigen datacenters te hebben en compact genoeg om ook als manager dicht bij de klant te staan en uitvoerend bezig te zijn.”

Passie voor technologie
Technoberg is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op meerdere gebieden. Het levert naast standaard oplossingen en diensten ook in eigen huis ontwikkelde oplossingen en koppelingen, bijvoorbeeld voor Xelion. Op de development-afdeling werken circa acht mensen. Barry: “Onze passie voor technologie zien we ook terug bij Pocos. Zo hebben we elkaar enkele jaren ook leren kennen. Wij wilden een specifieke oplossing voor vast/mobiel-integratie, die geen enkele provider kon leveren. Pocos wist de oplossing! Vanaf dat moment zijn we partner van Pocos geworden.”

Eigen ideeën over redundantie
Technoberg neemt VoIP en infra af bij Pocos: zowel internet als vaste telefoniediensten. Sinds kort hoort daar ook VPS bij. Barry: “We hebben veelvuldig contact met zowel de orderdesk als de engineers van Pocos. Zeker op dit moment, nu we bezig zijn met een geavanceerd netwerkproject voor een veerdienst. Redundantie is een cruciaal onderdeel van dit project. Alles draait om IT immers: de kaartverkoop, toegangscontrole, horeca aan boord etc. Die redundantie willen we op een vrij specifieke manier realiseren en Pocos helpt ons daarbij. Ze denken mee met wat wij bedenken. Daarin onderscheidt Pocos zich echt van de concurrentie.”

Over Technoberg
Technoberg IT services BV is in 1997 in Purmerend opgericht en werkt voor uiteenlopende organisaties, van mkb tot overheid en multinationals. Technoberg levert ICT-oplossingen, zoals cloud, VoIP, netwerken, ICT-beheer & support, web- & appontwikkeling, ERP & CRM. Ook beschikt het over eigen datacenters op verschillende locaties. Voor al haar diensten is Technoberg ISO 27001-gecertificeerd. Bij Technoberg staan aandacht, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Het één staat daarbij nooit los van het ander.

 

Terug naar overzicht

 

"Onze passie voor technologie zien we ook terug bij Pocos"
"Onze passie voor technologie zien we ook terug bij Pocos"

Laten we eens praten

Bekijk hier de 10 redenen om met Pocos samen te werken.

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!