Bright Access, glasvezel voor ondernemers

Door Janique Siepel (Bright Access)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, blogs en podcasts van Pocos

Over glasvezel wordt veel te ingewikkeld gedaan.

Ook niet zo gek. Want de mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, videobewaking, hosting en VPN-verbindingen, maar ook het “werken in de Cloud” biedt ongekende nieuwe kansen. Alleen is dit voor de gemiddelde mkb’er relatief duur met een hoop gedoe voor de aanleg van glasvezel. Wij geloven: ‘dat kan anders’. De MKB ondernemer moet de beschikking hebben over kwalitatieve verbindingen waar hij altijd op kan vertrouwen.

Met een partij die zich daarvoor sterk maakt en die samen met de ondernemer meedenkt over de beste op maat gemaakte oplossing. Die verbindt en ‘gewoon’ samenwerkt met ICT partners en regionale partijen. En dat allemaal voor een eerlijke prijs, zonder gedoe. Uit deze overtuiging is Bright Access in 2014 als nieuwe speler op de markt gekomen. Met de missie om minimaal een kwart van alle bedrijventerreinen in Nederland aan te sluiten op het 1:1 premium glasvezelnetwerk, zonder overboeking, zonder gedoe, voor een eerlijke prijs.

Veilig

Hackers worden ook steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum. Zodra er verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je gehackt wordt of dat je dienstverlening wordt onderbroken door een DDoS aanval.

Bij Bright Access werkt dat anders. Wij hebben hiervoor een uniek ontwikkelde techniek die gebruik maakt van gescheiden kanalen. Daarbij heeft elke dienst haar eigen kanaal. Deze techniek garandeert de snelheid en stabiliteit van de dienst maar waarborgt vooral de veiligheid.

Neutraal

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij Pocos, waar Bright Access nauw mee samenwerkt.  Zo kan jij blijven bij jouw bekende ICT leverancier.

Pocos levert de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Betrouwbaar

Een ondernemer wil de beste kwaliteit, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland uitsluitend zakelijke 1:1 premium verbindingen, voor een toegankelijke prijs die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals.

Daarbij komt dat wij werken met 100% aanleg garantie. Wanneer wij de aanleg van een nieuw netwerk aankondigen dan ontsluiten wij het hele bedrijventerrein gegarandeerd. Dus niet maanden lang wachten, of soms zelfs jaren, voordat een vraagbundeling gehaald is en er eindelijk wordt begonnen met aansluiten.

 

Terug naar overzicht

 

 

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!