Belangrijk bericht van 3CX

Wijziging hostnaam voor activatie 3CX

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen, blogs en podcasts van Pocos

Wijziging hostnaam voor activatie 3CX

Om de 3CX cloud services te verbeteren, verandert de hostnaam die wordt gebruikt om 3CX-producten te activeren, naar active.3cx.com.

De huidige hostnaam wordt uiterlijk op 28 februari 2022 beëindigd. De wijziging wordt van kracht bij de release van Update 2 Beta, van versie 18. Versie 16-klanten krijgen later een patch voor Update 8. Beide updates verlengen ook de activeringscompatibiliteit tot november 2022.

Host je 3CX bij Pocos? Wat moet ik doen?
In principe hoef je niets te doen wanneer je 3CX hebt gehost bij Pocos. Wel is het belangrijk dat je centrale is geupgrade naar versie v18. Voor dit laatste is het goed om te weten dat een upgrade snel 30 minuten of meer kan duren omdat ook het besturingssysteem moet worden geupgrade. Het is belangrijk dat je rustig de tijd neemt om dit uit te voeren om zeker te zijn dat alles goed wordt uitgevoerd. Tot slot maken we je erop attent dat je voldoende schijfruimte beschikbaar moet hebben om te voorkomen dat de installatie mislukt.

Host je 3CX niet bij Pocos?
Controleer de netwerk toegangsregels en zorg ervoor dat je connectiviteit toestaat om active.3cx.com te activeren. Uitgaand TCP:443 moet worden toegestaan ​​om active.3cx.com te activeren. Vanwege de aard van onze serviceclusters krijg je geen vaste IP-lijst. Zorg ervoor dat je je klanten vóór 28 februari 2022 bijwerkt naar v18 Update 2. Ook kan je ervoor zorgen dat versie 16 Update 8a is geïnstalleerd zodra deze beschikbaar is, maar dit is een korte termijn oplossing – tot november 2022.
Upgrade al je klanten naar v18 om langdurige ondersteuning, compatibiliteit en beveiliging te garanderen.

Naar 3cx hosted telefonie

Terug naar overzicht

Meer weten of een afspraak maken?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons. Zoals gezegd: geheel vrijblijvend, gewoon kennis maken!